Dekkers Opleiding en Training
/

Met oog voor uw Veiligheid

 

Dekkers Opleiding en Training Events

 

 

Dekkers Opleiding en Training staat voor uw veiligheid en dat van anderen. Door onze kennis en ervaring staan wij naast het lesgeven regelmatig bij diverse evenementen als eerste hulpverleners.


Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan wanneer u eerste hulp (EHBO) nodig heeft voor uw evenement, zodat uw event in het geheel
verzorgd is. Klik op Diensten waar u een vrijblijvende offerte kan aanvragen.


Hulpverleners

Al onze hulpverleners hebben ruime kennis en ervaring als gediplomeerde EHBO'erZij volgen regelmatig trainingen op het gebied van evenementenhulpverlening, zoals Eerste Hulp bij Sportongevallen (EHBS) en Eerste Hulp bij Drugs en Alcohol in het uitgaansleven (EHBDU). Dekkers Opleiding en Training werkt voornamelijk met vrijwilligers. Wij helpen diplomeerde vrijwilligers om hun kennis in de praktijk uit te oefenen.   

Materieel

Dekkers Training en Opleiding beschikt over professioneel EHBO materieel dat cruciaal is om uw evenement in goede banen te laten verlopen. Wij beschikken over een mobiele EHBO-post. Deze is o.a. voorzien van (verband)materialen, statische behandeltafel, brandcards en een AED.
Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten. 
Opbellen
E-mail
Info